Iluminat gradini

Grădină

& iluminatul

Toate curțile și grădinile, indiferent de suprafața de care dispun, vor fi mult mai bine accentuate cu ajutorul unor lumini de exterior ce au rolul de a pune în evidență cele mai atractive laturi ale lor. Totodată, prin acest iluminat vom beneficia de o vizibilitate constantă a locuinței noastre pe perioada nocturnă, ceea ce ne poate oferi un grad suplimentar de protecție împotriva vizitatorilor nepoftiți.

Estecică

Iluminatul în gradină are rolul să creeze un spațiu estetic. Pe langă alegerea arbuștilor decorativi și a diferitelor plante care să iți înfrumusețeze gardina, iluminatul te ajută să scoți în evidență modul de amenajare sau anumite detalii, dar și să creezi o atmosferă ambientală plăcută.

Aspect

Pentru un aspect mai placut al pomilor sau a plantelor din curte poti sa folosesti surse de iluminat de diferse forme si marimi. Sursa de iluminat ar trebuie sa fie montata la baza copacului, iar lumina sa fie indreptata spre varf, nu spre tulpina.
Astfel, coroana copacului va fi iluminat mult mai placut. In schimb, daca montezi sursa de iluminat sub coroana copacului, cu lumina indreptata in jos, vei obtine un iluminat ambiental, perfect pentru serile de vara petrecute in gradina. Sunt recomandate corpuri de iluminat cu diode LED.

Cu ce te ajutăm​

Mulți oameni nu sunt conștienți de efectul fascinant pe care îl poate avea o grădină iluminată. Spațiile exterioare perfect iluminate sunt o minunată extensie naturală a spațiului nostru de locuit.

Iluminarea bună asigură nu numai o atmosferă de iluminare plăcută și o calitate superioară a experienței, ci și o siguranță mai mare în jurul casei și grădinii.