Iluminat arhitectural interior

Ce oferim

De-a lungul anilor s-a observat un interes tot mai mare a designerilor de interior si al arhitectilor pentru iluminat si lighting design. Cel mai important efect poate fi de la simplu fapt ca arhitectura din zilele noastre foloseste forme libere, de unde si nevoia marita a iluminatului arhitectural.

Iluminatul architectural sau lumina architecturală ajută la crearea de forme spectaculoase de lumini pentru evidențierea arhitecturii sau a punctelor de interes dintr-un spatiu.

Ce sa alegi

In functie de utilitatea fiecarui spatiu, ajutam clientii nostrii cu calcule luminotehnice pentru a previzualiza iluminatul interior in asa fel incat acesta sa fie in primul rand functional, si mai ales, sa puna in valoare spatiul.
De la muzee, galerii de arta sau amfiteatre pana la spatii de birouri sau mai nou in case si apartamentele, sistemele de iluminat arhitectural pe sina au luat amploare.
Iluminatul pe sina aduce o nota dramatica si o estetica moderna, cu accent exclusiv pe zonele pe care le dorim iluminate.
Sistemul cu sina magnetica de la BPM Lighting – Alarik Slim. Profilul magnetic oferă o solutie de iluminat revolutionara pentru designeri si lighting designeri. Profilul din aluminiu conecteaza prin forta magnetica toate corpurile cu LED dorite, oferindu-ne o iluminare versatila, deoarece puteti adauga si elimina modulele LED care compun creatii unice.

Iluminat ahitectural

Corpurile de iluminat dintr-un concept de iluminat ahitectural, trebuie sa aiba prezenta minima in spatiu, sa fie ascuns in fundal, iar lumina produsa de acesta sa fie directionata catre zonele de interes.